SPOR

Güvenspor’da ilk toplantı

Karasu Güvenspor’da, geçtiğimiz ay yapılan genel kurul ile yeni başkan ve yönetim belirlenmişti. Göreve gelen yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi ve toplantıda görev bölümü yapılarak sezon ile ilgili değerlendirme de bulunuldu.

Karasu Güvenspor, kongre sonrası ilk toplantısını hafta sonu gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu’nun yeni üyeleri, Güvenspor’un köklü bir kulüp olduğunu ifade ederek, geleceğe yönelik karar alırken geçmiş deneyimlerden yararlanılması gerektiğini ifade etti.

Yeni Başkan Murat Çiftçi, Karasu Güvenspor’un amatör ruhla mücadele etmesi gerektiğini ifade ederek, genç yeteneklere forma şansı verilmesi gerektiğini söyledi. Önümüzdeki dönem hazırlıklarına erken başlamanın kulüp için avantajlı olacağını söyleyen Çiftçi, ayakları yere basan kararlar alacaklarını söyledi. Önümüzdeki sezona ilişkin tahmini bütçenin de gündeme geldiği toplantıda, değişen ekonomik koşullar göz önüne alındığında bu konunun ilerleyen toplantılara ertelenmesi kararlaştırıldı.

Bu dönem için oyuncuların gözlenmesi ve değerlendirme yapılması noktasında uzlaşı sağlanırken yeni bir kulüp lokalinin kazandırılması için girişimde bulunulması da kararlaştırıldı. Önümüzdeki sezon 2.Amatör Küme’de mücadele edecek Karasu Güvenspor’un hedefi olan bir takım olması için de çalışma yapılması konusunda fikir birliği sağlandı.

Ramazan Marmara’nın haberi