SPOR

Güven’de görev dağılımı

Yapılan kongrenin ardından yeni yönetimini oluşturan Karasu Güvenspor’da görev dağılımı yapıldı. Yol haritasını belirleyen Güvenspor, bu sezon küllerinden yeniden doğmayı hedefliyor.

Bir dönem Süper Amatör Küme’ye kadar yükselen ve ardından gerileme dönemine giren Karasu Güvenspor, kongreye giderek yeni yönetimini oluşturmuştu. Murat Çiftçi başkanlığında oluşan ekip, geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda görev dağılımı yaptı.

GÖREV DAĞILIMI

Küllerinden yeniden doğmayı planlayan ekip, geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda yıl haritasını da belirledi. Karasu Güvenspor’da Nusret Alıkçı ve Vedat İskender As Başkanlığa getirilirken, Genel Kaptanlar da Ramazan Marmara, Oğuzhan Kır oldu. Muhasip Üye Taner Aslan, Genel Koordinatör Salim Küçük, Necmi Töngel ve Yakup Yılmaz ise üyeliklere getirildi.

FUTBOL KÜLTÜRÜ

Başkan Murat Çiftçi, Güvenspor’un Karasu’nun köklü ekipleri arasında yer aldığını ifade ederek, yeşil-beyazlı ekibin amatör ruhla yeşil sahalardaki yerini alacağını söyledi. Mahallenin gençlerine güvendiklerini ifade eden Çiftçi, “Amatör ruhla başarı elde edeceğimize inanıyoruz. Mahallemiz köklü bir futbol kültürüne sahip. İlk amacımız İkinci Amatör Küme’de başarı elde etmek. Genç ve amatör ruhu benimsemiş oyuncularımızla mücadele edeceğiz” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi