ASAYİŞ

Genç Anıl sevenlerini yasa boğdu

Karasu’nun Kurudere Mahallesi’nde bir gündür kendisinden haber alınamayan Anıl Tekin (25) fındık bahçesinde cansız halde bulundu. Tekin’in ani ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Olay, Karasu’nun Kurudere Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre pazartesi günü öğle saatlerinde ailesine ait traktörüyle evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Anıl Tekin’i (25) ailesi her yerde aramaya başladı.

Salı günü sabah saatlerinde fındık bahçelerine giden Tekin’in akrabaları acı tablo ile karşılaştı. Genç Anıl’ı iple ağaca asılı halde ve ayakları yerde hareketsiz olarak bulan yakınları, durumu 112 acil ihbar hattına bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Tekin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Tekin’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesinin Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

Genç Anıl’ın Karasu Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olan Kurudere Şefliği’nde sözleşmeli olarak çalıştığı ve çevresinde güler yüzlülüğüyle tanınan biri olduğu, herhangi bir sorununun da olmadığı öğrenildi.