Flora Ağasar Pide ve Kahvaltı Salonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Yeni lezzet durağının açılışına Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır ve ilçe protokolü katıldı. Açılışta törene katılan davetlilere ikramlarda bulunuldu.

SEKTÖRDE İDDİALIYIZ

İşletme sahiplerinden Salim Erol, yıllardır Karasu’da eksikliğini hissettikleri Trabzon mutfağını ilçeye kazandırmak amacıyla böyle bir adım attıklarını belirtti. Erol, “Yaklaşık bir ay önce başlattığımız deneme sürecinden sonra, Karasu’nun bu lezzetlerle tanışması gerektiğine karar verdik. Hamur işinde uzman arkadaşım Özbey Demir ile güçlerimizi birleştirerek bu mekanı hayata geçirdik. Özellikle kahvaltımız oldukça iddialı. Fırından çıkan sıcak ekmeklerle tereyağ, bal ve kaymak eşliğinde sunduğumuz kahvaltımız, misafirlerimize Karadeniz’in ruhunu yaşatacak. Ayrıca turşu kavurmasından peynirli pideye kadar birçok lezzeti burada bulabilirsiniz” dedi.

HAYIRLI OLSUN

İşletmenin bir diğer ortağı Özbey Demir ise konseptlerinin Trabzon pidesi ağırlıklı yöresel Karadeniz lezzetleri olduğunu ifade ederek, “Böyle bir yola çıktık, inşallah Allah utandırmaz. Tüm ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu. Açılışta konuşan Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakır ise “Salim Erol ve ortağı Özbey Demir’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah güzel ve hayırlı kazançlar elde ederler” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89