ASAYİŞ

Emniyet nokta operasyonlarına devam ediyor

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, son zamanlarda Karasu genelinde yürüttüğü nokta operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Şüpheli şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İkisi kadın dört kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karasu genelinde yürüttüğü nokta operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Şüphelilere ait araç ve evde yapılan aramalarda asayiş ekipleri uyuşturucu madde ele geçirdi.

Yeni Mahallesi içinde takibe aldıkları araç içinden çıkan, yasaklı madde metamfetamin ile beraberinde esrar maddesi, hassas terazi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen paralar çıkarken, aynı kişilerin gösterdiği Aziziye Mahallesi’nde adreste ise yasaklı madde bulundu.

Yenimahalle'de araç içindeki S.U. ile yanındaki kadın A.S.T., Aziziye Mahallesi’nde bir evde ikamet eden S.A. ve yanındaki kadın G.E. yakalanarak gözaltına alındı. Yasal işlemler sonrası şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan ikisi kadın toplam 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.