SİYASET

Düşünce Kuruluşu Karasu'da toplandı

Başkanlığını Hasan Demir'in yaptığı ve Karasu Belediyesi eski başkanı Ahmet Genç'in de üyesi olduğu Sivil Toplum Düşünce Kuruluşu Platformu Sakarya Grubu Karasu'da toplandı.

Genç'in davetiyle bir araya gelen platformun özel konukları arasında Cumhurbaşkanlığı eski Genel Sekreteri 25 ve 26.dönem Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve 22, 23, 24.dönem Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, 22,23.dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, Sakarya Bölge İdare Mahkemesi Başsavcısı Orhan Karakurt, Eskişehir eski Valisi Özdemir Çakacak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbıyık, Demokrat Parti GİK üyesi ve İş İnsanı Ali Dünya, Önceki dönem Söğütlü Belediye Başkanı ve BELPAŞ Genel Müdürü Ertuğrul Özcan, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman, Sakarya eski Eski Emniyet İl Müdürü Osman Babadağı, Kızılay Başkanı Cevdet Koç, Karapürçek eski Belediye Başkanı Orhan Yıldırım,  Akyazı Altındere eski Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Sakarya önceki dönem İl Müftüsü Hasan Başiş ve 60 civarında platform üyesi yer aldı.

DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür konuşması yapan Genç, platformun her 15 günde bir toplanarak Sakarya'nın genel gündemlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduğunu belirterek “Sakarya'nın en fazla göç alan ilçesi Karasu olmasına rağmen yatırım noktasında istenilen seviyede değildir” dedi.

Platformun Başkanı Hasan Demir, ev sahipliğini üstlenen ve güzel organizasyon nedeniyle Ahmet Genç ve İshak Sarı'ya teşekkür etti. Platformun toplantısında ayrıca Milletvekili Mustafa İsen ile Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı konuşma yaparak Karasu ve Kuzey bölgesine daha fazla önem verilmesi gerektiğini dile getirdiler. Toplantı sonrası Belediye Başkanı İshak Sarı konuklara Sahil Park Kafe Salonunda çay ikramında bulundu.

Remzi Akbaş’ın haberi