Dünya beşten büyüktür

Muhsin Turhan'ın "Dünya beşten büyüktür" başlıklı köşe yazısı

Son yıllarda sayın Cumhurbaşkanımızın en çok kullandığı söz, "Dünya beşten büyüktür."

Tabi ki dünya beşten büyüktür de bunu kale alan var mı? Dünyayı yöneten Siyonist odaklı güçler söz konusu öldürülen insanlar Müslümanlar olunca, kör, sağır ve dilsiz oluyorlar! İsrail, Amerika ve Avrupa'dan aldığı silah ve ekonomik destekle şimdi Lübnan'da yeni bir katliama başladı. Yıkıyor, yakıyor, çoluk çocuk demeden öldürüyor.

Birleşmiş milletlerin toplantılarında Cumhurbaşkanımızın gösterdiği çaba taktire şayan! Kendisine destek veren İran ve Güney Afrika Cumhuriyeti. Diğer ülkeler bu konuda sessiz ve suskun. Tabi ki onlardan Müslümanları desteklemelerini beklemiyoruz! Bırakın desteği İslam ülkesi denilen bazı ülkeler Gazze'yi ve Lübnan'da Hizbullah'ı değil savunmak hatta ülkemiz medya kalemşörleri bile çamur atma iftira atmak gibi ahlaksız yorumlarını da görmekteyiz!

Evet Müslümanlar! Gördüğünüz gibi her platformda dünya; Müslümanlara karşı kör kalıyor. Amerika, İngiltere, Avrupa ve şer cephesi ülkeler bütün desteklerini İsrail'e verirken!

Müslüman ülkeler, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Katar ve diğer İslam ülkelerinden tek bir tepki bile olmadı.

Olabilir mi? Olamaz!

Çünkü Netenyahu'nun söylediği gibi "Sesinizi çıkartmayın sizi o koltuklara biz oturttuk." Maalesef öyle.

Kukla İslam ülkeleri ve kukla yöneticileri sadece büyük patronun emrine amadedir. Seslerini çıkarttıkları an koltuklarından olurlar. Düşünsenize bir Papaz olayı bile ülke ekonomisini bir anda krize soktu. Ey Müslümanlar şunu iyi anlayın Lübnan düşerse sıra bize gelecektir. Çünkü Siyonistlerin en büyük hayali arzı mevuddur. Bizler Siyonist projeye karşı bir olmak yerine birbirimize düşer bölünürsek onların ekmeğine yağ süreriz.

Bir olmalı uyanık olmalıyız. Siyonist beslemesi gazeteci ve yorumcuların tuzağına düşmemeliyiz!

İçimizde Yahudi beslemesi kalemlerini satan gizli Yahudiler çok. Uyanık olalım, uyanık kalalım!