KARASU

Dernek Başkanı Topaloğlu’ndan Başhekim Erdik’e ziyaret

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Op.Dr.Anıl Erdik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Topaloğlu, yaz ayında ilçede doktor eksiği bulunduğunu ve bunun için önlem alınması gerektiğini de Erdik’e ilettiklerini söyledi.

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Op.Dr.Anıl Erdik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr.Tuğba Koşmaz Kara ve eski Muhtar Veysel Aksu da eşlik etti.

Dernek Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, yaptığı ziyaretle ilgili bilgi verdi. Topaloğlu, “Başhekimimize hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de hastanedeki doktor eksiklerini konuştuk. İlçemiz gitgide büyüyen bir yer ve bu yüzden doktor ataması da ivedilikle yapılmalı. Yazın daha da artan nüfus nedeniyle acildeki doktor sayıları da arttırılmalı. Kendisi de Sakaryalı olduğu için Karasu’yu bildiğini ve yaz sezonunda hastanede sorun yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kendilerine yeniden görevinde başarılar diliyor, ilgi ve alakasından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi