SPOR

Darıçayırı puanını bölüştü

1.Amatör Küme’nin deneyimli ekiplerinden Darıçayırıspor, ligin ilk maçını kendi sahasında Akyazıgücü ile oynadı. Kıyasıya mücadele içerisinde geçen müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı.

1.Amatör Küme’deki ikinci sezonuna çıkan Darıçayırıspor, ligin ilk maçında kendi sahasında Akyazıgücü ile karşı karşıya geldi. Maç karşılıklı atılan gollerle sona erdi ve takımlar birer puana razı geldi.

Karasu Şehir Stadı’nda Akyazıgücü’nü ağırlayan, mavi-beyazlı ekip maça istekli başlayan taraf oldu. Kendi sahasında ve seyircisi önünde mücadele den Kuzey Temsilcisi müsabakanın 12.dakikasında Ercan ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunu rölantiye almaya çalışan Darıçayırı, soyunma odasına 1-0 galip gitmeyi de başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Darıçayırı hakimiyeti sahaya yansıdı. Çok koşan, rakibe boş alan bırakmayan mavi-beyazlılar, oyunu rakip yarı alana yıkmayı başardı. Maçın 72.dakikasında rakip takım frikik kazandı. Duran topu düzgün kullanan Akyazıgücü, skoru eşitledi ve 72’de skor 1-1’e geldi. Şiddetli sağanak yağış altında oynanan müsabakada başka gol olmadı maç karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

Ramazan Marmara'nın haberi