SPOR

Darıçayırı hazırlıklarına devam ediyor

Birinci Amatör Küme A Grubu’nda mücadele edecek olan Darıçayırıspor, sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Transfer çalışmalarında son aşamaya gelen ve kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Karasu ekibi, bünyesine beş yeni oyuncu daha kattı.

Bu hafta başlayacak olan Birinci Amatör Küme’de A Grubu’nda mücadele edecek olan Darıçayırıspor sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip bu hafta kadrosuna beş yeni oyuncuyu daha dahil etti.

Sezona hatasız giriş yapmak isteyen mavi beyazlı ekip Kuyumculluspor’dan Rahman Arslan ve Fatih İskender, Kozlukspor’dan Enes Egelioğlu, Aziziyespor’dan Yunus Emre Atalar ve Sinanoğluspor’dan Eray Reis’i kadrosuna kattı. Transfer sürecine dair konuşan Kulüp Başkanı Serkan Erdoğan lige sorunsuz başlamak istediklerini söyledi. Erdoğan “Kadromuzu güçlendirdik. Transfer sezonu devam ediyor. Eksik olduğumuz bölgeleri de takviyelerle güçlendirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki hafta lig başlıyor. Başta kendi ekibim olmak üzere tüm ekiplere sakatsız bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara'nın haberi