KARASU

Cumhuriyet’in ilk milli bankası olan İş Bankası 100.yılını kutladı

26 Ağustos 1924 yılında, Cumhuriyet’in ilk milli bankası olarak kurulan İş Bankası, 100.yılını tüm Türkiye’de olduğu gibi Karasu’da da çelenk sunma töreniyle kutladı. Müdür Arif Akın Arslan, 100.yılında ilçeye yakışacak yeni banka binasının da hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Cumhuriyet’in ilk milli bankası olarak kurulan İş Bankası, 100.yılını Karasu’da da coşkuyla kutladı. Pazartesi günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Müdür Arif Akın Arslan ve banka personeli, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı da okudu.

KARASU’YA MÜJDE

1 yıldır Karasu’da görev yapan Müdür Arif Akın Arslan, “100.yılımızı tüm Türkiye’de olduğu gibi Karasu’da da coşku ile kutladık. Bankamız her zaman müşteri memnuniyetini önemseyen ve kurulduğu günden bugüne ilkelerinden asla taviz vermeyen bir bankadır” dedi. 100.yılında Karasu’ya da bir müjde veren Arslan, İş Bankası’nın kısa süre sonra yeni yerine taşınacağını ve ilçeye yakışan bir konseptle hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

436 KİRALIK KASA

Müdür Arslan, “Karasu ekonomisiyle gelişen ve büyüyen bir ilçe. Bankamız buraya çok önem veriyor. Burada da çok büyük bir yatırıma imza atıyoruz. Şu anki yerimiz artık bize yetmiyor ve yan tarafımızda yeni yapılan 950 metrekarelik alana sahip olan binaya geçeceğiz. En önemlisi ise yeni yerimizde 436 tane kiralık kasamız olacak. Deprem bölgesiyiz ve bu kasaların ne kadar önemli olduğunu son yaşadığımız depremde anladık. Burada insanlar sadece ziynet eşyalarını değil, anılarını da saklayabilecek. Türkiye’nin en büyük kiralık kasa dairelerinden biri Karasu’da olacak” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Banka içerisinde elektronik kasalarında olacağını söyleyen Arslan, ilçede bankamatik sayılarının da artacağını belirtti. Arslan, bankanın yeni dizaynı ile Karasu’ya verdiği kıymeti ortaya koyacağının altını çizerken, tabelasından iç dizaynına kadar her şeyin özenle yapılacağını belirtti. Yeni binaya Kasım ayında geçmeyi planladıklarını da belirten Müdür Arslan, “Karasu halkı bizi seviyor, biz de Karasu halkını. Şimdiden yeni binamız tüm ilçe halkına hayırlı olsun” sözlerini kullandı.

Güler Çınaoğlu’nun haberi