EKONOMİ

Ceylan Pet ikinci şubesini açtı

Ceylan Pet Karasu’da ikinci şubesini açtı. Çarşamba günü hizmete açılan işletme ise açılışa özel dev kampanya düzenledi.

Karasu’da Vatan Caddesi’nde uzun süredir faaliyette olan Ceylan Pet, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına ikinci şubesini Yalı Mahallesi Barbaros Caddesi’nde açtı. İşletme sahiplerinden Nehir Ceylan, sokak hayvanları ve evcil hayvanlar için açılışa özel dev kampanya yaptıklarının da altını çizdi.

TÜM ÜRÜNLER

Ceylan Pet işletmecilerinden Nehir Ceylan, “Hem sokaktaki canlarımız hem de evcil hayvanlarımız için tüm ihtiyaçlar elimizde mevcut. Salıncaktan tırmalama aparatlarına, kulübelerimizden çitlerimize, akvaryumdan motorlara, kum, tuvalet, çanta, kuş çantası ve oyuncak ile aklınıza gelebilecek tüm ürünler şubelerimizde mevcut. Ayrıca kedi ve köpeklerimiz için de petlerimiz bulunmakta. Kendimde veteriner tekniker olduğum için hayvan beslemek, onları eğitmek adına da bütün bilgilere sahibiz ve dileyen herkesle de bu bilgileri paylaşabiliriz. Ayrıca sipariş üzerine de müşterilerimizin istediği her şeyi getirebiliriz” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA

Açılışa özel bütün ürünleri geliş fiyatına satışa sunduklarının da altını çizen Nehir Ceylan, kampanyanın bir süre daha devam edeceğini belirtti. Ceylan, dileyen herkes 0546 434 14 47 ve 0554 581 30 54 numaradan bize ulaşabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ilerleyen günlerdeki kampanyalarımızdan da haberdar olabilir” sözlerini kullandı. Düzenlenen açılış töreninde kurdele kesimi gerçekleştirildi ve gelen misafirler işletmeyi gezerek bilgi aldı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

KARASU CEYLAN PET

Instagram: ceylan_petshop54

Telefon: 0546 434 14 47 ve 0554 581 30 54

Şube 1: Kabakoz Mahallesi Vatan Caddesi terminal karşısı Karasu / Sakarya

Şube 2: Yalı Mahallesi Barbaros Caddesi (Hilal Veteriner karşısı) Karasu / Sakarya