Bu bilinçli bilinçsizliktir

Ayşenur Elmacı'nın "Bu bilinçli bilinçsizliktir" başlıklı köşe yazısı

Karasu sahilinde oluşan dalga ve akıntıdan dolayı denize girmek yasaklandı. Ancak umursamaz vatandaşlar canlarını da hiçe sayarak denize girmeye devam ediyor.

Cankurtaranların uyarılarına rağmen bu ısrar niye sürdürülür anlayamıyoruz. Kendi canını hiçe sayıp yasağa rağmen denize giriyorsan kimsenin de canını hiçe sayıp cankurtaranları da o suya atamaz kimse.

Cankurtaranlar cankurtaranlık görevi yapıyor diye de onların da canını hiçe sayıp hareket etmek doğrudan abesliktir.

Duyarlı olunması gerekiyor. O dalgada o suya girmek, birde yasağa rağmen denize girmek bilinçli şekilde bilinçsiz hareket etmekten başka bir şey değildir. Kimse kimsenin canının yanmasını istemez. O yüzden uyarılara dikkat edilmesi ve cankurtaranların uyarıları dikkate alınması gerek.

ÖZEN VE SARI’DAN NET ADAYLIK AÇIKLAMASI

24 Temmuz basın bayramı münasebetiyle Karasu basını ile bir araya gelen belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Kamil Özen Ak Partiden belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kamil Özen pazartesi günü sabah bir kahvaltı programı düzenleyerek Karasu basınının 24 Temmuz basın bayramını kutladı. Buradan da kendisine günümüzü unutmadıkları için ayrıca teşekkür ederim.

Basınla aynı gün Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’da bir araya geldi. 24 Temmuz basın bayramı münasebetiyle öğlen yemeğinde basınla bir araya gelen İshak Sarı tüm basının gününü kutladıktan sonra 5 yıldır yaptığı çalışmaları basına aktardı. Buradan da kendisine günümüzü unutmadıkları için teşekkür ederim.

Daha sonra Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı hakkında hakim, savcı olacak haberlerini de basının önünde yalanladı. Sarı akabinde Karasu Belediye Başkanlığına tekrardan aday olacağını açıkladı.  

Diğer partilerden şu ana kadar net olarak adaylık açıklaması gelmezken AK Partiden Kamil Özen ve İshak Sarı belediye başkanlığına net olarak aday olacaklarını açıkladı.

Haklarında hayırlısı olsun.

Bakalım diğer partiler ne zaman sahaya çıkıp adaylıklarını açıklayacak. Ne zaman erken o kadar iyi. Bizim insanımız geç olan değil erken olan açıklamaları sever…!

Aynı şekilde sadece seçim zamanı insanlara dokunmak gibi

Bizim insanımıza sadece seçim zamanı ortaya çıkan siyasetçiyi değil, her zaman ortada olan siyasetçiyi sever ve destekler.

Bunun farkına inşallah erkenden varılır.

Tekrardan herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Değişim isteyen çalışarak sistemi değiştirir, değişim istemeyen saygı duyup oturur izler mantığı ile tüm okurlarıma hayırlı haftalar dilerim.