SİYASET

Başkan Hamza Uğur, Devlet Bahçeli’nin açıklamasının tarihi bir milat olduğunu vurguladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan’a seslenmesinin ardından İlçe Başkanı Hamza Uğur açıklamada bulundu. Uğur, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu bu çağrı Türkiye’de yapılacak tüm siyasi değerlendirmeler açısından tarihi bir milattır” vurgusunu yaptı.

MHP Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan’a seslenmesinin ardından açıklamada bulundu. Başkan Uğur, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yaptığı çağrı Türkiye’de yapılacak tüm siyasi ve içtimai değerlendirmeler açısından tarihi bir milattır” dedi. Başkan Hamza Uğur açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

TARİHİN AKIŞINA YÖN VERMİŞTİR

“Genel Başkanımızın yaptığı bu açıklamalar Türkiye Cumhuriyeti tarihinin akışına yeni bir yön vermiştir. Tarihi akla sahip olanların anlayıp kavrayabileceği fakat kısa vadede getireceği sonuçları itibariyle devletimizin menfaatlerini önceleyen ve tüm toplumun anlayacağı ve istifade edeceği değerlendirmelerde ve tekliflerde bulunmuştur. Bugünden sonra Türkiye’de yapılacak tüm siyasi ve ictimai değerlendirmeler tarihi bir milattır. Buradaki esas amaç yaklaşan tehditler karşısında tek vücut olan ve emperyalizme karşı tek ses olan bir Türkiye’yi inşa etmek istemektir.

LİDERİMİZİN YANINDAYIZ

Liderimiz büyük devlet adamı olma sorumluluğu ile inisiyatif almıştır. Yapılan bu değerlendirmeler tarihin ve konjonktürün ilmeğinden geçirip yüksek bir milli şuur ile ortaya koymuştur. Terörle ve terörizmle mücadelede inkita söz konusu değildir. Aksine bu tarihten itibaren oluşacak yeni iklimle Türk devleti çok daha müreffeh günlerin şafağına her zamankinden daha çok yaklaşmıştır. Ülkücü hareket her zamankinden daha fazla liderinin yanında olacaktır. Aynı zamanda teşkilatının ve Cumhurbaşkanlığı hükümetinin etrafından safları sıklaştırıp, Türkiye ve Türk yüzyılının teminatı olmayı sürdürecektir.”