Pazartesi günü K. Aziziyespor, kadrosuna kattığı yeni futbolcuları ile birlikte yeni sezonu açtı. Yeni yönetim ve yeni başkanın tam kadro katılımda bulunduğu ilk idman, tanışma faslı ve düz koşu ile başladı. Aziziyespor Kulüp Başkanı bu sezon da iddialı olduklarını, geçtiğimiz sezonlara göre daha genç, daha dinamik ve daha mücadeleci bir kadro kurduklarını belirterek sporcularına başarılar diledi.

İddialı başlangıç

Aziziyespor Kulüp Başkanı Talat Kaptan, genç oyuncuların yanına tecrübeli birkaç oyuncu daha takviye yaparak sezona iddialı başlamak istediklerini belirtti. Kaptan, “Mahalle halkımız da bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine yönetimim adına teşekkürü borç bilirim. İnanıyorum ki sezon sonu arzuladığımız şampiyonluğa ulaşmak için ipi göğüsleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Birçok yeni transfer

Yeni sezonda takımlarına transfer ettikleri sporcuları da açıklayan Başkan Kaptan, “Vezirköprü Spor’dan Erkan Gültepe, Geyvespor’dan Alican Çapa, Karasuspor’dan Ensar Berk Çilingir, Düzcespor’dan Arda Özdemir, Kazımpaşa Spor’dan Kadir Can Başoğlu, Karapınarspor’dan Yusuf Soytürk, As Akyazıspor’dan Recep Hikmet ve Harmanlıkspor’dan İsmail Arı kadromuza katılan arkadaşlarımızdan” dedi.

Başarılar diledi

Açıklamalarına devam eden Kaptan, “Ayrıca Kocaali Sahil Spor’dan Burak Demirci, yine Harmanlık Spor’dan Behram Filizfidan, As Akyazıspor’dan Uğur Temur, Karasu 1933 Spor’dan Ensar Düzarduç ve Kocaali Sahilspor’dan Faruk Yanık yeni sezonda bizlerle beraber olacak. Tüm takımlara başarılar dileriz, sakatsız bir sezon olması dileğiyle” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 Ramazan Marmara’nın haberi

Aziziyespor Transfer Toplu F2

Aziziyespor Transfer Toplu F1

Aziziyespor Transfer Toplu F4

Aziziyespor Transfer Toplu F3

Aziziyespor Transfer Toplu F5

Aziziyespor Transfer Toplu F7

Aziziyespor Transfer Toplu F6

Editör: Güler Çınasoğlu