SPOR

Aziziye genç kadro oluşturulacak

Karasu Aziziyespor geçtiğimiz hafta yeni yönetimini oluşturarak yeni sezon hazırlığının adımlarını atmıştı. Yeni dönemde genç oyunculardan kurulu ekiple mücadele edeceklerinin söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Şirin, iddialarından da vazgeçmediklerini belirtti. Şirin, geçen yıllardan ders aldıklarını ve ligde genç bir ekiple yer alacaklarının altını çizdi.

Geçtiğimiz hafta kongresini yapıp yeni yönetim oluşturan Karasu Aziziyespor, yeni dönemde genç oyunculardan kurulu bir ekiple mücadele edecek. Geride kalan iki sezonda büyük paralar harcayan ancak aldığı talihsiz sonuçlar neticesinde Bölgesel Amatör Lig şansını kaçıran Karasu Aziziyespor, geçen yılların aksine bu kez gençlerden oluşan bir ekip kurmayı hedefliyor.

TAKIM GENÇLERE EMANET

Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Şirin yeni yönetimin yol haritasını çizdiğini söyleyerek, “Geçen yıllarda büyük paralar harcadık, yıldız oyuncular aldık ancak başarıyı yakalayamadık. Bu sezon gençlerden oluşan inanmış bir ekiple yola çıkacağız. Takımımız her sezon iddialı. Bir yerde Karasu Aziziyespor varsa orada iddia vardır. Biz gençlerden oluşan bir kadro ile ligde mücadele edeceğiz. Ancak yine hedefimiz Bölgesel Amatör Lig olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren önce hocamızı açıklayacağız ardından da transferlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. İddiamızdan da inancımızdan da vazgeçmiş değiliz. Sadece geçen yıllarda izlediğimiz politikadan vazgeçtik. Bu sezon takım gençlere emanet edilecek” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi