SİYASET

Aksoy, Belediye Başkanı ve siyasi parti temsilcilerine seslendi

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve diğer siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulundu. Aksoy, “Karasu’nun bütün ihtiyaçlarının tespit edildikten sonra gereken tüm hizmetlerin alınması için ter dökmeye hazırız. Gelin ilçemiz için birlikte olalım” vurgusunu yaptı.

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, ilçenin gelişmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve diğer siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulundu. Aksoy, “Seçim geçti, vatandaş bir tercihte bulundu. Bundan sonra önemli olan Karasu’ya ne katabileceğimiz” dedi.

OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMELİYİZ

Başkan Murat Ali Aksoy, “Vatandaşımızın tercih etmiş olduğu ve yetki verdikleriyle beraber Karasu’ya neler katabileceğimizi artık bir masada toplanıp konuşma zamanı. Belediye Başkanı ve diğer siyasi parti temsilcilerine seslenerek birlikte olmaya davet ediyorum. Karasu’nun bütün ihtiyaçlarının tespit edildikten sonra hep beraber ilçenin eksik hizmetleri alması için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini düşünüyorum. Biz Saadet Partisi olarak kimle ne görüşülmesi gerekiyorsa görüşmeye hazırız. Hatta Genel Merkezdeki yetkili kurullarımızı da bu sürece dahil ederek omuz omuza mücadele etmeliyiz” sözlerini kullandı.

TER DÖKMEYE VARIZ

“Makamlar gelip geçici, kalıcı olan birlikteyken Karasu’ya kazandırdıklarımız olacak” diyen Aksoy, “İlçemize kazandırdıklarımız bu şehrin insanına bir şeyler katacak. Bu şehrin çocukları da o kazanılan değerlerde yaşayacak. Karasu’daki siyasi anlayış buna pek yakın olmasa da bizim arzumuz bu. Biz bu yolda varız. Diğer siyasi partilerin ve belediye yönetiminin de bu düşüncemizin yanında olmasını istiyoruz. Burada önemli olan Karasu’ya yapılacak olan hizmetin istişare içerisinde yapılması. Artık ‘Ben yaptım oldu’ anlayışı dışına çıkılmalı, Karasu’daki diğer paydaşlarla hareket edilmelidir. Bu birliktelik içerisinde iktidar mensuplarından daha fazla Karasu için ter dökmeye dünde vardık bugünde varız” sözlerinin altını çizdi.

KARASU’YA İHANET OLUR

Başkan Aksoy, “Bu aslında Kent Konseyi’nin daha üst seviyede oluşturulup yapması gereken bir şey ama bugün Karasu’da Kent Konseyi yok. Ama yok diye de bu işlet yapılmayacak manasını taşımıyor. Karasu büyük bir ilçe hatta mega bir ilçe yolunda. Buranın yükü kolay değil ama ufuk, vizyon olmadan da sadece asfalt dökerek Karasu’nun büyüklüğündeki bir şehri yönetmek, yönetmeye talip olmak veya “Ben hizmet yapıyorum” demek bizim vizyon anlayışımıza uymuyor. Ben 2023 yılında dökülen asfaltı, dikilen iki direği hizmet olarak görmüyorum. Görürsem de bu almış olduğum eğitime, vizyonuma ve Karasu’ya ihanet olur”

Güler Çınasoğlu’nun haberi