SİYASET

AK Parti’ye yakışır şekilde yolumuza devam edeceğiz

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, İl Başkanı Yunus Tever tarafından açıklanan kongre takvimi sonrası açıklamada bulundu. Kongre sürecini değerlendiren Aksu, “Genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda, partimize ve davamıza yakışan şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya 8.Olağan Kongre Takvimi’ni açıkladı. Takvime göre Karasu İlçe Teşkilatı olağan kongresi 2 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, takvimin açıklanmasının ardından süreci değerlendirdi.

“Kongre takvimimiz, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun” diyen Aksu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Recep Aksu, “Güzel bir süreç geçirmeyi temenni ediyoruz. Kongremizin, AK Parti’ye yakışır bir şekilde yoğun katılımlı olacağına inanıyoruz. Sonraki süreçte de AK davamızı en iyi şekilde temsil etmek için bize layık görülen görev ne ise aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Aksu, “Elbette nihai karar genel merkezimizindir. Genel merkez, ne karar verir, bize ve yol arkadaşlarımıza ne görev verirse yerine getireceğiz. Üyelerimizle, delegelerimizle, teşkilatımızla ve meclis üyelerimizle birlikte davamıza yakışan haliyle çalışacağız, hayırlı sonuçlarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.