ASAYİŞ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, Karasu’da yaralandı

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, Karasu'da bahçede oturduğu sırada ensesinden yaralandı. İl Başkanı Yunus Tever, olaya yorgun merminin sebep olduğunu duyurdu.

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Gökdemir, Karasu ilçesi Yuvalıdere Mahallesi’nde bahçede oturduğu sırada ensesinde bir acı hissetti. Gökdemir'in ensesinden kan da gelirken kısa süreli panik yaşandı.

Yusuf Gökdemir, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) merkez kampüsüne kaldırıldı. Gökdemir'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı da bölgede inceleme başlattı.

TEVER'DEN YORGUN MERMİ PAYLAŞIMI

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever de sosyal medya hesabından Yusuf Gökdemir'in yorgun mermi sebebiyle yaralandığını duyurarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Silah sıkma olaylarının arttığını belirten Yunus Tever, şu ifadeleri kullandı:

“Karasu Yuvalıdere'de bahçede oturduğu esnada yorgun mermi sebebiyle yaralanan İl Başkan Yardımcımız, Dava Arkadaşımız Yusuf Gökdemir'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok şükür ki Yusuf Abimizin hayati tehlikesinin olmadığının bilgisini aldım.

Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Son zamanlarda artan silah sıkma olaylarının her an masum bir cana sebep olacağını asla unutmayalım! Vurulan sizin kardeşiniz, çocuğunuz da olabilir. Artık bu işe bir son verelim”