Karasu Sezi Eratik Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Aysima Sarı, Başkan Mehmet İspiroğlu’nun yerine başkanlık koltuğuna oturarak bir takım isteklerde bulundu. Başkan İspiroğlu’nun koltuğuna oturan Sarı, ilk yapacağı hizmetin sosyal belediyecilik anlayışı ile her sokağa bir çocuk parkı yapmak ve her yaş gurubunu kapsayacak spor alanlarını oluşturmak oldu.

 

Temsili olarak Başkan İspiroğlu’nun koltuğuna oturan Aysima Sarı, koltuğu Başkan Yardımcısı Hamza Uğur’dan devraldı. Sarı, toplantı sırasında Fen İşleri Müdürü Gökhan Reis ile telefon görüşmesi yaparak okulu için gerekli olan ihtiyaçların talimatını verdi. Sarı, görüşmede şu ifadelere yer verdi; “Dünyada ilk ve tek çocuklara adanmış bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’ye kutlu olsun. Özellikle Şehitlerimizin canları pahasına korudukları bu ülkeyi bende canım pahasına koruyacağımın ve Ülkemin ileriye gitmesi için çok çalışacağımın sözünü veriyorum. Beni bu makama layık gören okul müdürüm Servan Sever’e ve Sayın Karasu Belediye Başkanımız Mehmet İspiroğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”

 

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu adına misafirleri kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Uğur ise; “Geleceğin büyükleri değerli yavrularımızın her birini ileride başarılı ve vatanına faydalı bireyler olarak görmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 23 Nisan hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu vesileyle tüm hizmetlerimizi yavrularımızı gülümsetebilmek için planlıyoruz ve bu olgu ile hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı. Program sonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Uğur, Aysima Sarı’ya çeşitli hediyeler sundu.