MHP Sakarya 1.sıra milletvekili adayı Muhammed Levent Bülbül ve 5.sıra milletvekili adayı Tolgahan Öksüz, Karasu’da Çarşamba günü gerçekleştirilen gündüz programına, iftar sonrası da devam etti. İlk olarak ilçe merkezi Stat Caddesi girişinde bulunan MHP seçim bürosunun açılışı yapıldı. Milletvekili adayları Bülbül ve Öksüz, MHP İlçe Teşkilatı, kadın kolları ve çok sayıda partilinin katılımıyla dualar eşliğinde Sakarya’nın ilk seçim bürosunu açtı. Buradaki açılışın ardından mahalle bazlı ilk seçim bürosu da yoğun bir katılımla Karapınar Mahallesi’nde gerçekleştirildi. İki seçim bürosunun açılışının ardından milletvekili adayları Muhammed Levent Bülbül ve Tolgahan Öksüz, ilçe teşkilatı ile birlikte Kurudere Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Mahalle meydanındaki kahveleri gezen MHP’li vekil adayları, vatandaştan yoğun bir ilgi gördüklerini belirtti. Mahalle sakinlerine hitaben birer konuşma yapan adaylar, ülkenin içinde bulunduğu süreç ve süreçten en güçlü şekilde çıkmanın yollarından bahsetti. İlk olarak söz alan MHP Sakarya 1.sıra milletvekili adayı Muhammed Levent Bülbül, “Türk milleti en zor süreçleri bile atlatmış güçtedir. Bugün de neyin ne olduğunu ayırt edebilen arif ve irfan sahibi bir milletiz” diyerek başlayan Bülbül, “24 Haziran, Türkiye’nin yen bir yönetim sistemine geçiş sürecinin başlangıcıdır. Bu süreçten sonra meclisin kuvveti artacaktır. Bizler, denge ve denetim için güçlü bir meclis için bizler vekilliğe adayız. Güçlü bir Türkiye için MHP’li vekillerin çoğunluğuyla oluşacak bir meclis, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol akacaktır” dedi.

 

“Türkiye’nin başındaki belalarla mücadele edebilmesi için istikrarlı bir yönetim yapısına ihtiyaç vardır. Bu yapı 24 Haziran sonrası ortaya çıkacaktır. 15 Temmuzla, dolar manipülasyonuyla, ekonomik dalgalanmalarla ülkemizi ele geçirmek isteyenlere, sandıkta Türk milleti en güzel cevabı verecektir. Bizlerin her türlü terör odakları ve bunların işbirlikçileriyle hiçbir işi yoktur. Bizler, bu terör odaklarını ülkemizden temizleyip atacağız. MHP’nin asli görevi, bu terör odakları ve onlarla yan yana duranlarla mücadele etmektir ve köklerini kazımaktır” diyen Bülbül, sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye’nin problemleri hafife alınamaz. Ekonomik problemlerimiz başta olmak üzere varlık ve bütünlük tehdidine kadar sorun içerisindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, yayımladığı beyannamelerde tüm sorunlara çözüm getirecek maddelere yer vermektedir. Cumhur ittifakı ile MHP inşallah bu sorunlara son verecektir”

 

Bülbül’ün ardından söz alan Tolgahan Öksüz, sözlerine “15 Temmuz günü, oynanan oyunları hepimiz gördük. O gece Sayın Devlet Bahçeli, devletinin ve hükümetin yanında olduğunu açıkladı. Ülkenin bekası söz konusu olduğu o kara günden itibaren Bahçeli, Türkiye’nin ve devletin yanında durmaktadır. Olması gerekeni fazlasıyla yapmaktadır. Allah’ın izniyle de 25 Haziran sabahı ülkemizi hedef alan haçlıların, Siyonistlerin kalbine İslam sancağını saplayacağız” diyerek başladı. İslam aleminde bir katliamın sürdüğünü dile getiren Öksüz, “Sadece Müslüman dünyasına değil, Türkiye’nin üzerine de halen oyunlar oynanıyor. Güçlü bir Türkiye istenmiyor. Ama MHP, güçlü Türkiye’nin gelmesi için tüm gücüyle çalışacaktır. FETÖ, pekaka ve çözüm süreciyle alakalı en gerçekçi tespitleri Devlet Bahçeli yapmıştır. Bugün de devlete verdiği destek ile mücadelenin en önemli gücü konumundadır. 25 Haziran sabahı da bu şer kuvvetlerden hesap sorulacaktır. Ama sizlerin de oy desteği ve gücüyle bu gerçekleşecektir” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.