31 Marat Mahalli İdareler Seçimi sonrası Karasu Belediye Başkanlığı görevine getirilen İshak Sarı ve AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Karasu halkına birer mesaj verdi. İki başkan mesajlarınd aşu ifadeleri kullandı:

 

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı:

Kıymetli hemşerilerim, 31 Mart yerel seçimlerinde şahsımı Karasu Belediye Başkanlığı’na layık görüp, Cumhur İttifakı’nı destekleyen ve sandığa giderek demokrasimize güç veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir seçimi daha geride bıraktık. Tüm hemşerilerim bilmelidir ki; kaybedeni olmayan bu seçimi Karasu kazandı. Ve artık Karasu için tertemiz ve yeni bir dönem başlıyor. Kucaklaşarak, vatandaşlarımızla omuz omuza verip, Karasu’yu hep birlikte geleceğe taşımak için güç birliğiyle çalışacağız. AK Parti’nin başarı hikayelerini en güzel hizmetlerimizle taçlandırarak marka değeri ve yaşam standartları yüksek Karasu’yu inşa edeceğiz. Huzur ve barış içinde hizmetlerin konuşulduğu, sevgi ve hoşgörünün hakim kılındığı, tevazu, samimiyet ve şeffaflığın ön planda olduğu bir yönetim anlayışla Karasu’nun emrindeyiz. Bu süreçte Cumhur İttifakı adayı olarak desteklerini hep htiğim AK Parti ile MHP İlçe Teşkilatı’nın değerli başkan ve yöneticilerine, AK Parti kadın ve gençlik kolları üyelerine, Ülkü Ocaklarının değerli mensuplarına, bize inanan,  güvenen, destekleriyle yanımızda olan herkese teşekkürü borç bilirim. Ayrıca Karasu için birlikte mesai harcayacağımız yeni meclis üyesi arkadaşlarımızı ve mahalle muhtarlarımızı tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. Önce millet, önce memleket.

 

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit:

31 Mart yerel seçimlerinde Karasu Belediye Başkanı olan Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayımız Sayın İshak Sarı’yı canı gönülden tebrik ediyoruz. Cumhur İttifakının sandıktan zaferle çıkmasında çok değerli katkıları bulunan, AK Parti ve MHP teşkilatının tüm kademelerine, Seçim Koordinasyon Merkezleri’mize, Ülkü Ocakları’nın tüm mensuplarına, gönülden hizmet ederek yanımızda olan kadınlarımıza, gençlerimize ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Ayrıca Cumhur İttifakı’na destek veren, vermeyen tüm Karasulu hemşerilerimize de sevgi ve saygılarımızı sunarız. Cumhur kazandı, Karasu kazandı.