AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ve yönetimi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, MHP’li yöneticiler ile referandum sonrası ve ilçenin durumu hakkında yaklaşık 1 saat sohbet etti.

 

İlçe Teşkilatı’nda MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan Uncuoğlu ve AK Parti İlçe Yönetimi, referandum sonrası Karasu’nun gündemi hakkında görüş alışverişi yaptı. Yaz sezonunda Karasu’da meydana gelen genel sorunları dile getiren MHP Karasu İlçe Teşkilatı Münir Ali Kara, “Tatil dönemi geldiğinde Karasu’da nüfus artışı yaşanıyor. Hastane ve emniyet kadroları, bu nüfusa yetişmekte yetersiz kalıyor” dedi.

 

Milletvekili Recep Uncuoğlu ise, “FETÖ soruşturmaları nedeniyle sağlık ve emniyet kadrolarında bir yetersizlik mevcut. İlçelere kadro takviyesi ancak ilden yapılabilir. Sakarya il genelinde bu sıkındı hali hazırda görüldüğünden takviye yapılması şu an için zor görünüyor” şeklinde görüş bildirdi. Kara’nın “TMO’nun fındık alımı üreticiye nasıl yansıyacak? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Bu konuda bir bilginiz var mı?” sorusuna ise Uncuoğlu, “Bu konuda herhangi bir gelişme şu an için yok” diyerek yanıtladı. Uncuoğlu ve AK Parti İlçe Yönetimi, 1 saatlik görüşmenin ardından ziyaretlerine devam etmek için ilçe teşkilatı binasından ayrıldı.