Aziziye Mahallesi sakinlerinden emekli Recep Ali Uğur, mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Uğur, “Doğma büyüme bu mahallede yaşıyorum. Mahallemin sorunlarını da yakından takip ediyor sade bir vatandaş olmama rağmen sorunların çözümü noktasında elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şu anda da yaşadığımız yerin sorunlarını tek tek not alıyorum. Seçildiğimiz takdirde bu sorunların çözümü için çaba harcayacağız” dedi. “Mahallemizde bozuk olan yolların tespitini de yaptık” diyen Uğur, “İnsanlarımız bundan sonra rahat bir yaşamı hak ediyor. Bu yüzden insanların gönül rahatlığı ile yürüyeceği ve konforlu bir hayat süreceği mekanlar ve yollar inşa edeceğiz. Bunun sözünü de tüm Aziziye Mahallesi halkına veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

Projelerini anlattı

 

Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ali Uğur, hayata geçirmek istediği projelerini de anlattı. Uğur, “Mahallemizde bulunan Sahil Cami’nin yanına küçük bir pazar kurmayı planlıyoruz. Aşağı Aziziye Mahallesi’nin nüfusu yazın daha da artmakta ve insanlar özellikle pazar alışverişini yaparken zorluk çekmekte. Bizler bunun için de bir proje hazırlığı içerisindeyiz” dedi. Esnaf ve ev ziyaretleri yaptığını da belirten Uğur, “Esnafımızın sorunlarını yerinde dinliyor onların dertlerine ortak oluyoruz. Bu haftadan itibaren ziyaretlerimizi daha da sıklaştıracağız. Ulaşmadığımız, konuşmadığımız kimse kalmayacak” şeklinde konuştu.

 

Kendi de çalıştı

 

Aziziye Mahallesi Merkez Mezarlığı yolunun bozuk olduğunu ve bu yolun yapımı için çaba harcadığını da söyleyen Recep Ali Uğur, “Bizler iş yapmaktan hiçbir zaman kaçınmadık. Bugün bize bir iş söyleseler yine seve seve yaparız. Mezarlık yolumuz için de elimize küreği alıp işçi arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Ayrıca mezarlığın oradaki mahallemizde sokak lambalarımız da yanmıyordu. SEDAŞ ekiplerini arayarak buralara sokak lambası taktırdık. Çünkü mahalleye hizmet etmek için mevki makam sahibi olmaya gerek yok. İnsandır yaşadığı yeri güzelleştiren. Ben bu ahlak ile mahalle halkımızla el ele vererek burayı cennet bir mahalle haline getireceğim” dedi. Tüm mahalle halkından adaylık için destek beklediğini de söyleyen Uğur, “Diğer tüm adaylarımıza da başarılar diliyorum. Mahallemiz için hayırlısı neyse o olsun” dedi.