Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu, her geçen gün başarı ile devam ederken yurdumuzun dört bir tarafından güvenlik güçlerimiz için destekler de çığ gibi büyüyor.

 

Afrin’deki operasyonda hayatları pahasına görevlerini sürdüren kahraman Mehmetçiğimiz için Karasu merkezinde Kuran-ı Kerim okutuldu. Karasu Merkez Camii İmam Hatibi Ali Sarımert tarafından okunan Kuran-ı Kerim, Karasu Belediyesi merkezi anons sisteminden ilçe merkezindeki vatandaşlar için canlı olarak dinletildi.

 

“Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin her zaman yanındayız” diyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı, barışı ve huzuru temsil ediyor. Türk milleti, tarih boyunca barışın sembolü olmuştur. Biz, 3 milyon Suriyeli kardeşimize kucak açmış bir milletiz. Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek için bugün belediyemiz anons sisteminden ilçe merkezimizdeki vatandaşlar için canlı olarak Kuran-ı Kerim okuttuk. Karasu’dan Afrin’deki tüm kahramanlarımıza selam olsun” ifadelerini kullandı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: