AK Parti’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanması öncesi, kulislerde çeşitli iddialar gezmeye başladı. Bu iddialara bir yenisi de Başkan Zeki Toçoğlu’nun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar eklendi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun, iddialar doğruysa 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyeceği şeklinde yorumlandı. İşte Başkan Toçoğlu’nun, sosyal medya hesabında yaptığı o paylaşımlar:

 

 

Rabbim yaptığımız her işi layıkıyla yapmayı, hakka, hukuka uygun davranmayı ve dürüst kalmayı nasip etsin. Hayat uzun bir maratondur. Bu süreçte birçok şey ile karşılaşırsınız.

 

Önemli olan bu süreçleri hakkıyla sürdürmektir. Ne yaparsanız yapın geriye dönüp baktığınızda nasıl anıldığınızdır değerli olan. Tek derdimiz gökkubbede hoş bir sada bırakmaktı. Bırakabildiysek ne mutlu bizlere.

 

Tertemiz duygularla başladığımız serüvenimizi aynı duygularla nihayete erdirmenin hazzı ve huzuru içindeyim. Rabbim bizi her şartta iyi kalan ve Allah'ın ipine sıkı sıkıya bağlı kalan kullarından eylesin.

 

SBB Başkanı Zeki Toçoğlu'nun söz konusu paylaşımları, oğlu Gani Toçoğlu'nun avukatlık ruhsatını almasıyla ilgili yaptığı da öne sürülüyor...