Başkan İspiroğlu, “Karasulu Vatandaşlarımız davetimizi değerlendirerek, gönül soframızı daha da zenginleştirdiler. Halkımız, Ramazan ayının kardeşlik, paylaşma ve bereket ayı olduğunu bir kez daha gösterip, Karasu’nun farkını tekrar ortaya koydular. Bu vesile ile Sakarya Büyükşehir Belediyemizin ‘Mahallemde İftar Var’ programına katılan veya katılamayan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek vatandaşa seslendi.

 

Karasu halkına ve Sakarya protokolünün önde gelenlerine ‘Mahallemde İftar Var’ programına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden İspiroğlu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “İftarımıza Karasuluların gösterdiği ilgi, bu ilgi sonucu oluşan birlik ve beraberlik tablosunun herkesi mutlu ettiğine inanıyorum. Ramazan ayının ruhuna uygun iftarda bir araya gelen Karasulu kardeşlerimin, bu birliktelik tablosunu önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğine inanıyorum”

 

Başkan Mehmet İspiroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu önderliğinde Karasu’da düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programına katılan Karasu halkının büyük bir aile olduğunun altını çizerek şunları kaydetti: “İftarımıza her düşünceden, her meslek grubundan ve toplumun her kesiminden katılım olması bizleri çok sevindirdi. İftarımıza katılan derneklere, meslek kuruluşlarına, esnaflarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ederim. Ayrıca, en önemli paya sahip olan davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran Karasulu vatandaşlarımızı kucaklıyorum”