TEOG sınavında 120 tam puan ve 119 puan yapan dört öğrenci, okul müdürleriyle beraber Karasu Kaymakamı Şafak Gürçamı ziyaret etti. Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Sancaktar, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun ve şube müdürleri de ziyarette yer aldı. Gürçam, dereceye giren öğrencileri birer tabletle ödüllendirdi ve başarılarının devamını diledi.

 

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi İlayda Dede, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Sevde Aydın ve Muhammed Emin Baş ile Gölköprü Ortaokulu öğrencisi İlayda Ak, TEOG sınavında 120 ve 119 puan yapan öğrenciler olarak Karasu’nun takdirini kazandı. Kaymakam Gürçam, “Eğitimde başarı sadece okulda ve öğretmenlerin emeğiyle olmaz. Aile de desteği ve çocuğunu teşvik etmesiyle başarı gelir” ifadelerini kullanarak öğrencileri tebrik etti.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun ise, “TEOG’da başarıyı ilçemize kazandıran değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarılarında ailelerinin, öğretmenlerinin de payı büyük. Kendilerine de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Gürçam, Belediye Başkan Yardımcısı Sancaktar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun birlikte verdi. Öğrenciler, Gürçam ve Dursun ile sohbet ederek, başarıya giden yolda nasıl bir sistemle çalıştıklarını ve sınava nasıl hazırlandıklarını anlattı.