Özel Zeliha Anaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılı, yılsonu gösterisi, salonu dolduran velilerden ve davetlilerin büyük beğenisini topladı. Konferans salonunda yapılan gösteride minik öğrenciler, yıl boyunca hazırladıkları gösterileri sahneye koydu. Öğrencilerin dans gösterileri, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Yılsonu gösterisini izlemeye gelenler arasında Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, Özel Zeliha Anaokulu Kurucusu Karasulu İşadamı Selman Özbay ve çok sayıda davetli vardı.

 

 

Programın açılış konuşmasını Özel Zeliha Anaokulu Müdürü Kenan Koşan yaptı. Koşan, “Öğrencilerimiz, yıl boyunca bu güne hazırlandı. Özverili ve titiz bir çalışma sonucu birazdan sahnede izleyeceğiniz gösteriler için büyük emek harcandı. Kendilerine ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mezun olup, ilkokula başlayacak olan öğrencilerimize de ömürleri boyunca başarılar diliyorum” dedi.  Okul Müdürü Kenan Koşan’ın konuşmasının ardından gösteriler sahne aldı.

 

İlk olarak Minik Afacanlar sınıfı, ‘Ateş Böceği misin?’ şarkısı eşliğinde izlenmeye değer bir gösteri sahneye koydu. Ardından Şirinler sınıfı öğrencileri, ‘Hemşin’ dans gösterisi ile büyük beğeni topladı. Yunuslar sınıfının dans gösterisi de velilerden ve davetlilerden büyük alkış aldı. Deniz İncileri sınıfı öğrencisi Yahya Eymen Alemdar’ın seslendirdiği ‘İzmir Marşı’ da alkışla ödüllendirildi. Şirinler sınıfının ‘Erik Dalı’ eşliğindeki dans gösterisi ile Deniz İncileri sınıfının halk oyunu gösterisi büyük ilgiyle izlendi.

 

Şirinler sınıfından Kayra Sarı ve Evlin Ekrem’in ‘Lirik’ dans gösterisi programa renk katarken, Deniz İncileri sınıfı öğrencilerinin ‘Günaydın Çocuklar’ isimli gösterisi de beğeniyle takip edildi. Melis Öcal’ın ‘İstiklal Marşı’nı seslendirmesinin ardından neşe dolu program, Şirinler sınıfı öğrencilerinin ‘Modern Dans’ gösterisi ile son buldu. Sunumunu Buse Gökgöz’ün gerçekleştirdiği programda, okulda dört yılını dolduran ve bu yıl mezun olan öğrenci ve velilerine birer plaket verildi. Program, Şirinler sınıfı öğretmeni Sibel İnce’nin gerçekleştirdiği veda konuşması ile alkışlar eşliğinde son buldu.