Karasu’da ve yurt dışında 4 kez sahne alan ve izleyenlerin büyük beğenisini toplayan ‘Öğretmenlerin Dilinden Şarkılar’ korosu, 5.konserine hazırlanıyor. Karasulu öğretmenler tarafından oluşturulan koro, 23 Kasım Perşembe günü saat 19:30’da Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde bir kez daha sahne alacak. İki perdelik Türk sanat müziği konseri ile yeniden Karasulu müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Öğretmenlerin Dilinden Şarkılar’ korosunun 40 kişilik ekibiyle yepyeni şarkılarla yeni bir repertuar hazırladığı öğrenildi.

 

 

‘Öğretmenlerin Dilinden Şarkılar’ korosu şefi Tahir Gök, “Konserimize çok az bir zaman kaldı ve yepyeni şarkılarla, farklı bir repertuarla dinleyicilerimize elimizden geldiğince güzel bir akşam yaşatabilmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Bununla birlikte konserimizin neden ücretli olduğu konusunda açıklama yapma gereği hissediyorum. Tahmin edersiniz ki kapsamlı bir çalışma ürünü olan konserimizin dışardan fark edilmese de bazı hatırı sayılır masrafları olmaktadır. Bunun için belli bir ücretle kendi finansmanımızı kendimiz sağlamak durumundayız. Sanatın parayla hiç bir işinin olmadığı bir dünyada yaşayabilmiş olmayı çok isterdik” dedi.

 

Gök, “Umarız güzel bir akşam geçirmenizi sağlayabilir ve hatıralarınız arasında az da olsa güzel bir yerde olmayı başarabiliriz. Biletlerimizi koro üyelerimizden veya Karasu OKKA Cafe’den temin edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

MUHTEŞEM KONSER: Haberi okumak için buraya tıklayın