Adapazarı'nın en işlek caddelerinden biri olan Milli Eğemenlik Caddesi'nde otoparkçı ile dolmuş minibüs şoförü arasında çıkan yol verme meselesi tartışma cinayetle noktalandı. 18 yaşındaki otoparkçı İ.B. tartıştığı minibüs şoförü Tunahan Kaya'yı tabanca ile vurarak öldürdü.

 

Edinilen bilgilere göre olay bugün saat 14:10 sıralarında meydana geldi. Gar meydanı Cumhuriyet Polis Karakolu karşısında bulunan otoparkçının 18 yaşındaki oğlu İ.B ile Darıçayırı Mahallesi'nden 5 aylık evli ve 23 yaşındaki minibüs şoförü Tunahan Kaya tartıştı.

 

Kaya, kullandığı minibüs ile durağa müşteri almak için yanaşacağı sırada yol kenarında bulunan otoparka araç park etmek istediği öğrenilen otopark sahibini oğlu İ.B, yol verme yüzünden tartıştı. Tartışma kısa bir süre içerisinde büyüyünce iddialara göre genç otopark işletmecisi tabancayı alıp dolmuş minibüs şoförü ve babasına ateş etti.

 

 

Olayda göğsünden vurulan 23 yaşındaki minibüs şoförü Tunahan Kaya, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirirken babası Yusuf Kaya ise ayağından hafif şekilde yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren otopark işletmecisinin oğlu İ.B. polise teslim oldu. Kanlı tartışma sonrası yaşamını yitiren Tunahan Kaya'nın 5 aylık evli olduğu öğrenildi. Darıçayırı Mahallesi'nden genç şoförün mutluluğu fotoğraflarda kalırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.