Okulun bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalar ve kültürel projelerden oluşan 20 projenin sergilendiği Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı, 22 Mayıs Pazartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bölümlerde ve okulun spor salonunda sergilenen çalışmalar, ziyaretçiler tarafından beğeniyle incelendi.

 

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Şube Müdürü Servan Sever ve bazı okul müdürleri, fuarı gezerek öğrencilerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Okul Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve fuar koordinatörü Mehmet Çiftçi, “Okulumuz bölümleri ve kültür projeleri olmak üzere 35 öğrencimiz tarafından toplamda 20 projeyi sergiledik. Ziyaretçilerimiz, özellikle uygulamalı projelerimize ilgi gösterirken, tüm çalışmaları dikkatle incelediler” dedi.

 

 

Okul Müdür Vekili ve Müdür Yardımcısı Nuran Şahna Ege ve okul yönetimi, ziyaretçilerle yakından ilgilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, her stantta uzun süre vakit geçirerek çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı ve kendilerine sorular yöneltti. TÜBİTAK yılsonu bilim fuarı, gün boyu okul binasında ziyaretçilerini ağırladı.