Kaymakam Mercan, ziyaret amacının hem iadeyi ziyaret hem de 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle olduğuna açıklık getirdi. Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, ziyarette yaptığı açıklamada “Sağlık, insan için en önemli ve en büyük zenginliktir. Çalışmak, öğrenmek, üretmek, hem kendimize hem de içinde yaşadığımız topluma katkı sunmak için sağlıklı olmak gerekir. Güçlü bir geleceğe ancak sağlıklı bireylerden oluşan toplumlar ulaşabilir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumun en önemli hedefidir. Bu nedenle hekimlik mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür” dedi.

 

Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op. Dr.  Celalettin Akyol ve sağlık personelini ziyareti sırasında “Hekimlik şartlar ne olursa olsun fert ve toplumun sağlığını korumak, dolayısıyla mutluluğunu sağlamak, herkesin derdine çare olmaya koşmak mesleğidir” şeklinde konuşan Mercan, “Sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılmasında fiziki şartların uygunluğunun yanı sıra hekimlerimize de büyük görevler düşmektedir. Karasu Devlet Hastanemizde de hekimlerimiz gayretli bir şekilde çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

Karasu Devlet Hastanesi’nin sadece Karasulu vatandaşlara hizmet vermediğini, çevre ilçelere de hizmet verdiğini söyleyen Kaymakam Aziz Mercan, “İnsan sağlığına fedakarca hizmet eden başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, yaptıkları hizmetleri nedeniyle kendilerini tebrik eder ve görevlerinde başarılar dilerim” dedi. Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op. Dr.  Celalettin Akyol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisi de hastane personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

HABER: Ayşenur Elmacı

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: