Şirin Organizasyon sahibi Gülşen Şirin’in organize ettiği ve ilçemiz müzik öğretmenlerinden Emin Savaş Eröz öncülüğünde gerçekleştirilecek olan konser, proje içeriği ile dikkat çekti. Organizatör Gülşen Şirin, “Okuduğunuz veya yeni üç adet kitabı getiren herkese bir adet konser bileti vereceğiz. Toplanan kitapları ise, Günaydoğu’da şehitlerimiz adına açılan kütüphanelere gönderilecek. Şirin Organizasyon olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerinin destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Ana sponsorluğunu Sivişoğlu İnşaat’ın yaptığını ve Elif Kitabevi’nin de destekleriyle böyle örnek bir projede yer almanın gururunu yaşadığını sözlerine ekleyen Gülşen Şirin, “Katılım son derece büyük oldu. Bu kadar yoğun bir ilgi açıkçası beklemiyorduk. İlçe ve il dışından da etkinlik grupları kendi inisiyatifleriyle sosyal medya hesaplarından destek verdi. İlçe ve il dışından da kitaplar gelmeye başladı. Bizlere ulaşıp 40-50 kitap göndermek istediğini söyleyenler oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kitapların Karasu Elif Kitabevi’ne ve Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu’na teslim ederek biletlerin yine bu noktalardan alınabileceğini sözlerine ekleyen Şirin, “Konser, 15 Kasım Perşembe günü saat 19:30’da Karasu Konferans Salonu’nda verilecek. Bu tarihe kadar kitap alımı sürecek. Ayrıntılı bilgi için (0 530) 118 07 52 telefon numarasından Müzik Öğretmeni Emin Savaş Eröz’e ulaşılabilir. Böylesine hassas bir projeye, ilçemizden de büyük destek geleceğine inanıyorum” diyerek sözlerine son verdi.