Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) Karasu Yöneticisi Tanser Akkız, Karasu’daki 18 yıllık görev süresine nokta koydu. 2000 yılından beri ilçede öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük yapan Akkız, son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde MEBBİS Yöneticisi olarak görev yapmaktaydı. Denizli’nin Babadağ ilçesine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Akkız için Perşembe günü bir veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Karasulu müdür, eğitimci ve milli eğitim personelinden çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Karasu için bir kayıp

 

Yenilen yemek sonrası bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Kendisi hem okullarımızda hem de İlçe Milli Eğitim’de herkese yardım eden ve özverili çalışan bir arkadaşımızdı. Daha iyi görevlerde kendisini görmekten gurur duyacağız. Tanser Akkız’ın gidişi, ilçe milli eğitim camiamız için kayıp, Denizli için bir kazançtır. Yeni görev yerinde de başarılar diliyorum” dedi. Turhan, konuşmasının ardından Akkız’a üstün başarı belgesi takdim etti. Belgesini Akkız’ın eşine takdir eden Turhan, “Böyle başarılı bir görev adamının arkasında bir bayanın olduğunu unutmamak lazım” ifadelerini kullandı. Şube Müdürü Halil Dursun da Tanser Akkız’a bir plaket verirken, yine Şube Müdürü Fikret Güldemir de bir başarı belgesi takdim etti.

 

Mutlu ayrılıyorum

 

Plaket ve belgelerin ardından sırasıyla İnönü İlkokulu Müdürü Salim Uğurlu, Akkız’ın ilk görev yeri olan Kuyumcullu Mahallesi’nin Muhtarı Mustafa Çalık ve İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç da plaket ve hediyelerini verdi. Bir veda konuşması da yapmayı ihmal etmeyen MEBBİS Karasu Yöneticisi Tanser Akkız ise, “18 yıllık Karasu macerama buruk bir şekilde nokta koyuyorum. Ama böylesine kalabalık bir veda yemeğiyle de güzel de bir veda oldu benim için. Sizleri kırdıysam, üzdüysem hakkınızı helal edin. Karasu’da görev sürem boyunca yaşadıklarımı ve sizleri unutmayacağım. Artık sizlerin de Denizli’de bir evi var. Bu temelli bir gidiş değil. Tekrar gelerek sizleri ziyaret edeceğim” şeklinde konuştu.