2019 yerel seçimleri yaklaşırken, aday adaylığı başvuru süreci de Karasu’da hızlı başladı. Karasu Belediye Başkanlığı için aday adayı olacak isimler bir bir açıklığa kavuşurken ilk istifa haberi Milliyetçi Hareket Partisi aday adayından geldi. 1 Kasım günü itibariyle istifa süresinin başlamasına günler kala adaylık için istifasını açıklayan ilk isim Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Melih Erol’dan geldi. Erol, yaklaşık üç yıldır görev yaptığı İstanbul Özel Akgün TEM Hastanesi’ndeki görevinden istifa ederek 26 yıllık meslek hayatını noktaladığını açıkladı.

 

“Memleketime hizmet zamanı geldi”

 

Karasu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa ettiğini belirten Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Melih Erol, 26 yıldır uzak kaldığı memleketine hizmet etme arzusu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirtti. Karasu Kuyumcullu Mahallesi doğumlu olan Erol, “Yaklaşık 6 aylık bir süre boyunca MHP Karasu İlçe Teşkilatımız ile görüş alışverişinde içerisinde olduk. Adaylık için adımızın geçtiği ilk günden itibaren son derece olumlu tepkiler aldık. Karasu halkının ilgisi ve olumlu görüşleri karşısında oldukça memnun kaldık. Milliyetçi kimliğimin de etkisiyle ilçeme ve memleketime hizmet etme zamanının geldiğini düşünüyorum. O yüzden temiz siyaset ve tarafsız hizmet anlayışı ile MHP’den aday adaylığı konusunda uzun süren istişareler sonucunda ilk adımı atmanın heyecanı içerisindeyim” dedi. Erol, “26 yıllık hasretim sona eriyor ve doğdum yere, güzel Karasu’muza hizmet etme arzusu ile dönüyorum. Bugünden itibaren kendimizi Karasu’ya adayarak çalışacağımızdan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

Op.Dr. Melih Erol kimdir?

 

1969 Karasu (Kuyumcullu) doğumlu olan Melih Erol, ilk ve ortaöğretimini Karasu’da tamamladı. 1992 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2002 yılında ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Tıpta Uzmanlık’ı tamamladı. 2009 yılında da Beykent Üniversitesi hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. Şırnak, Cizre, Bursa ve İstanbul’da idarecilik, hekimlik ve uzmanlık alanında görev yaptı. Sayısız çalıştay ve kongrede görev alan Op.Dr. Melih Erol, ulusal ve uluslararası çok sayıda yayına da imza attı. 26 yıl süreyle sağlık sektöründe önemli çalışmalara ve başarılara imza atan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Melih Erol, evli ve iki çocuk babası.

 

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Melih Erol'un sosyal medya adresleri: