Doğu Karadeniz Caddesi Sahil Park karşısında hizmete giren Saray Restaurant & Cafe, iddialı menüleriyle müşterilerini ağırlamaya başladı. Restaurant işletmecileri Ömer Filizfidanoğlu ve İsmail Karadeniz, “Özellikle çorba, tava, ızgara ve Karasu’da tadılmamış zeytinyağlı menülerimizle farklı lezzetler sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Mesleğinde başarı sahibi şeflerin hazırladığı birbirinden lezzetli menüleri Karasulu vatandaşlara sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Filizfidanoğlu ve Karadeniz, “Karasu’da alışılmış lezzetlerin üzerinde menüler hazırladık. Misafir edeceğimiz ve menülerimizden tatma fırsatı bulacak olan değerli Karasulular, bu farkı ilk lokmalarında anlayacaklar” dedi.

 

Özellikle çorba çeşitleri, Karasu’da yaygın olmayan tava menüleri, taze ızgara çeşitleri ve Bursa'dan ilçemize gelen deneyimli şefleri tarafından günlük hazırlanan taze zeytinyağlı tercihleriyle müşterilerinin damak zevkine hitap eden Saray Restaurant & Cafe’nin büyük açılışının ise 29 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’da yapılacağı belirtildi.

 

Restaurant işletmecileri Ömer Filizfidanoğlu ve İsmail Karadeniz, “Karasu’da oturmuş olan restaurant anlayışını değiştireceğimizi söylerken klişe bir slogan kullanmadık. Menülerimizi deneyen müşterilerimiz, mekanımızdan memnun ayrılıyor ve şeflerimizle tanışmak istiyor. Paket servisi de yapmaktayız” diyerek Karasulu vatandaşları davet ediyor. 0505 999 61 54 numaralı telefondan paket siparişi verilebileceğini söyleyen işletmeciler, tüm Karasu halkını Cumartesi günü gerçekleşecek olan açılışa bekliyor.

 

Saray Restaurant & Cafe’nin menülerini görmek için buraya tıklayınız.