Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ‘Eğlenceli İyilikler Projesi’ kapsamında Aziziye İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelindi. Meslek Liseleri Aileler ile Buluşuyor Projesi dahilinde gerçekleştirilen etkinlikte, okulun Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri ve Sağlıklı Beslenme ve Yeşilay Kulübü öğrencileri sosyal-duygusal alanlarını desteklemek amacı ile planlanan sosyal etkinlikler başarıyla uygulamaya konuldu. Etkinliğin ilk aşamasında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 10, 11 ve 12.sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup, Aziziye İlkokulu’ndan 12 kişi ile tanışma partisi düzenlendi.

 

Oyunlar ve ikram

 

Tanışma partisinde Barış Manço taklidi yapıldı, illüzyon gösterileri sunuldu, kareoke  çalışması ve müzikli dans eğlencesi yapıldıktan sonra çocuklara hazırlanan ikramlıklar sunuldu ve sonrasında öğrencilere hediyeler takdim edildi. Etkinliğin devamında okulun 11.sınıf alan öğrencileri ve okul öğretmenlerinden İlknur Fatma Şağban eşliğinde sinema etkinliği gerçekleştirildi. Projenin devamında sinema sonrası bir kafede 10.sınıf öğrencileri ve okul öğretmenlerinden Çiğdem Taşcıuzun Fındık ile yemek etkinliği düzenlendi. Misafir öğrenciler için özel olarak hazırlanan menüdeki yemekler yenildi, ardından kafenin bahçesinde oyunlar oynanarak şarkılar söylendi.

 

Amacımız bağların güçlenmesi

 

Proje 12.sınıf öğrencileri ve okul öğretmenlerinden Z.Rümeysa Candemir ile birlikte Karasu’da hizmet veren bir oyun alanına gidildi. Oyun alanında oyun öncesi yemek ikramı yapıldı. Vedalaşma pastasının kesilmesinin ardından doyasıya bir gün geçiren Aziziye İlkokulu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı da çekildi. Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Canan Başaran, “Meslek Liseleri Aileler ile Buluşuyor Projesi kapsamında eğitimcilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla hazırlanan ‘Eğlenceli İyilikler Projesi’ başarıyla uygulandı ve misafir öğrencilerimize doyasıya bir gün yaşatma fırsatı yakalandı. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Amacımız, kardeşlik bağının güçlenmesi, ailede ve toplumda paylaşmanın, iyilik yapmanın insan hayatındaki duygusal ve somut yerinin gösterilmesiydi. Öğrencilerimizi tebrik ederim” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA: