Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, 31 Mart yerel seçimleri için Büyük Birlik Partisi (BBP) belediye başkan adayı oldu. Ankara’da bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Mustafa Destici ile görüşen İspiroğlu’nun adaylığı resmen açıklandı. Destici tarafından BBP rozeti takılan Mehmet İspiroğlu, yeni dönem için belediye başkan adayı oldu. İspiroğlu’nun rozet töreninde BBP Sakarya İl Başkanı Cemal Can ve Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu da hazır bulundu.

 

Destici: Karasu tercihini BBP’den yana kullanacak

 

Mehmet İspiroğlu’nun geride bırakılan iki dönemde Karasu’da büyük hizmetler yaptığını belirten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “İki dönemdir başarıyla sürdürdüğü Karasu Belediye Başkanlığı görevine devam etme arzusuyla partimize katılan Sayın İspiroğlu’na başarılar diliyorum. Umuyorum ki Karasu, tercihini yine kendisinden yana kullanacaktır. Büyük Birlik Partisi’nin belediyecilik anlayışı Karasu ilçemizde hayata geçecek. Adaylığının aziz milletimize, partimize ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

İspiroğlu: Yeni bir meclis, yeni bir kadro

 

Büyük Birlik Partisi’nin belediye başkan adayı olarak yarışa girecek olan Mehmet İspiroğlu ise, “Azmimizi, heyecanımızı ilk günkü gibi diri tutarak ’yeniden başlıyoruz’ dedik. Söz konusu adaylık şahsımın değil, tüm Karasulu vatandaşlarımızındır. Geride bıraktığımız süreçte tüm vatandaşlarımız desteklerini bildirip aday olmamızı istediler. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımızın da tensipleriyle Karasulu vatandaşlarımızı yalnız bırakmamak adına aday olduk. Derdimiz Karasu’ya yapılan hizmetlerin artarak devamını sağlamaktır. Yeni bir belediye meclisi ve Büyük Birlik kadroları ile gece gündüz çalışacağız. Yerel seçimlerin başta Karasu’muz olmak üzere ilimiz ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte güçlüyüz, birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Eminoğlu: Karasu’ya büyük birlik gelecek

 

31 Mart Seçimlerinde tüm Sakarya’da iddialı olduklarını belirten BBP İl Başkanı Cemal Can, “Büyük bir heyecanla seçime hazırlandık. Adaylarımızı açıkladığımız tüm ilçelerde iddialıyız. Sakarya Büyük Birlik belediyeciliği ile tanışacak. Sayın İspiroğlu’nun adaylığının kendisine ve Karasu’muza hayırlı olmasını diliyorum” derken BBP Karasu ilçe Başkanı Hasan Eminoğlu ise, “Mehmet İspiroğlu, Karasulu vatandaşlarımızın gönlüne taht kurmuş, yaptığı hizmetlerle kendini son derece kanıtlamış bir isim. Adaylığı Büyük Birlik Parti’mize ve Karasu’muza hayırlı olsun. 31 Mart’a kadar belediye başkan adayımız ile omuz omuza çalışacağız. Karasu’ya Büyük Birlik gelecek” dedi. BBP Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu’nun seçim çalışmalarına yakın zamanda başlaması bekleniyor.