AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı'nın, AK Parti'den Karasu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından gözler, mevcut Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'na çevrilmişti. 14 Ocak Pazartesi günü yaptığımız haberde, Mehmet İspiroğlu'nun hangi partiden aday olacağının sinyallerini güçlü şekilde vermiştik (İSPİROĞLU HANGİ PARTİDEN ADAY OLACAK - Haberini okumak için tıklayın)

 

Millet İttifakı'nın Karasu'da çatırdamaya başladığına dair yaptığımız haberler sonrasında da Mehmet İspiroğlu'nun İYİ Parti ile dirsek teması kurduğu ve İYİ Parti'nin de İspiroğlu'na sıcak baktığı kulislerde söylenmeye başlamıştı. Millet İttifakı'nın, iki parti lideri tarafından uzlaşmaya varılmasının ardından Karasu'da CHP Adayı Kerem Erksoy'un aday gösterileceği ve bu adayın destekleneceği netlik kazanmasının ardından Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nun da aday olacağı parti kesinlik kazandı.

 

31 Mart'ta yapılacak olan yerel sçeimlerde Mehmet İspiroğlu'nun Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Karasu Belediye Başkan Adayı olarak sahalara ineceği belli oldu. İspiroğlu'nun, Pazartesi günü BBP'den aday olduğunu açıklayacağı bir toplantıyla halka duyuracağı da gelen bilgiler arasında...