Vatandaşın beklenti, talep ve sorunlarını, yaşadıkları mahallelerde dinleyerek çözüm üreten Başkan İspiroğlu Karapınar, Yassıgeçit, Ardıçbeli ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle Muhtarları ile birlikte yerinde incelemeler yapan İspiroğlu, vatandaşları dinleyerek talepleri değerlendirdi.

 

İnsan odaklı Belediyecilik anlayışı ve sorunlara yerinde çözüm hedefi ile çalışmalar yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, vatandaşların beklentileri doğrultusunda hizmet üretmeye devam ettiklerini belirtti. Göreve geldiği günden bu yana mahallelerdeki sorunları yerinde görüp vatandaşların istek ve şikâyetlerini birebir dinlemeyi tercih eden Başkan İspiroğlu, Karapınar, Yassıgeçit, Ardıçbeli ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret ederek Mahalle Muhtarlarından bilgi aldı. Kahvehaneler ve sokaklarda mahallelilerle görüşerek sohbet eden İspiroğlu, esnafları da ziyaret ederek dertlerini dinledi.

 

Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Ortak akıl ilkemizle vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak hareket ediyoruz. Bu nedenle de alanlara inerek Karasulu hemşerilerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. 2023 Türkiye’sinin önemli İlçelerinden biri olan Karasu’yu hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR: