Yerel yönetimler konu başlığı altında Başkan Mehmet İspiroğlu’nu ziyaret eden öğrenciler öncelikle okul bahçelerinde düzenleyecekleri 23 Nisan etkinliğine İspiroğlu’nu davet ettiler. Yerel yönetimlerin çalışma programları hakkında sorular yönelten öğrencilerin mutluluk ve heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

 

Belediye çalışmaları, önümüzdeki dönem süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, Karasuya yapılan park ve çocuk oyun alanları için Başkan İspiroğlu’na teşekkür ederek, yeni parkların yapılacağı müjdesini de aldılar. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. İnönü İlkokulundan 27 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette Başkan İspiroğlu çocuklarla tek tek ilgilendi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, İnönü İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencilerine günün anlam ve önemine dair Türk Bayrağı hediye etti ve sınıf Öğretmeni Aysun Göksal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Karasu İnönü İlkokulu 4/B Sınıf Öğretmeni Aysun Göksal, yoğun programlarına rağmen öğrenciler için vakit ayırdığından dolayı Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'na teşekkürlerini sundu.