Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Teşkilatı, 12.Olağan Kongresi için 18 Haziran 2017 Pazar günü sandık başına gidiyor. Adapazarı Orhan Gazi Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 13:00’da başlayacak olan kongrede mevcut başkan Muhammed Levent Bülbül’ün yeniden liste yapacağına kesin gözü ile bakılıyor. Listede Karasu ve Kocaali'den isim yer alıp almayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

 

Kongre daveti için ilçe ziyaretlerinde bulunan İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, “Hemen her görüşten seçmenlerin partimize ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Bu süreç içinde coşkulu bir kongreye gitmeye hazırlanıyoruz. Kongremizde Milliyetçi Hareket Partisi'nin gücüne güç katacak isimlerle, bütünleştirici bir liste yapmaya çalışacağız. Tüm ülküdaşlarımızı Pazar Günü Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz 12. Olağan Genel Kurulumuza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kongre sonrasında bir iftar organizasyonu da yaptıklarını sözlerine ekleyen İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, “Kongremizin ardından Serdivan'daki Şehr-i Mahal Düğün Salonu'nda bir iftar organizasyonumuz olacak. Orada da partimize gönül veren dava arkadaşlarımızı görmekten onur duyarız. Bu noktada davetiyeler ilçe teşkilatlarımıza bırakılmaktadır. İlçe başkanlarımızdan da bu davetleri gerçekleştirip kongremizdeki coşkuyu artırmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.