Karasu Kuzuluk Mahallesi'nde yaşayan 27 yaşındaki Kübra Özbay, karın ağrısı şikayetiyle Karasu Devlet Hastanesi acil servisine gitti. Burada muayene edilen Özbay, kan ve idrar tahlili yaptırdıktan sonra doktor tarafından önemli bir durum olmadığı gerekçesiyle hastaneden gönderildi.

 

Saadet Partisi Karasu eski ilçe başkanı Celal Bingül'ün kızı olan, evli ve 3 buçuk yaşında bir kız sahibi genç kadın, yaklaşık 10 gün sonra ağrıları şiddetli bir şekilde devam edince bu kez şehir merkezindeki Adatıp Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan kontrollerde Özbay'ın apandisitinin patladığı ve aradan zaman geçtiği için organlarının zehirlendiği tespit edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan genç anne, yaklaşık 4 ay yaşam mücadelesi verdi. Yaşaması için sıklıkla vücudundaki kan değiştirilen Özbay, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

 

Genç kadının cenazesi bugün Kuzuluk Mahallesi'nde bulunan baba evine son kez getirildi. Evde helallik alınmasının ardından cenaze Kuzuluk Elmalı Camii'ne götürüldü. Cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul eden genç kadının eşi Ömer Özbay ve yakınları tabut başında gözyaşı döktü. Genç kadın, kılınan cenaze namazının ardından Kuzuluk Mezarlığı'nda toprağa verildi.