Karasulu iş adamı İsmail Filizfidanoğlu, 4.yapı malzemeleri mağazasını Sakarya Erenler’de açtı. Görkemli açılışa katılım yoğun oldu. Törenin açılış konuşmasını Filizfidanoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Filizfidanoğlu yaptı. Filizfidanoğlu, 17 yıl önce kurulan Filizfidanoğlu Yapı ve İnşaat’ın, müşteri memnuniyeti odaklı ve disiplinli çalışması ile bugünlere geldiğini söyledi. “Erenler şubemizde çalışacak, ter dökecek tüm personelimize şimdiden teşekkürü bir borç bilirim” diyerek konuşmasını tamamlayan Filizfidanoğlu’nun ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü kürsüye geldi.

Özlü, “Atılan temeller, hizmete giren işletmeler, Türkiye’nin büyüdüğünün, geliştiğinin ve güçlendiğinin göstergesidir. Bizim artık güçlü bir Türkiye’ye ihtiyacımız var. Bu doğrultuda inşallah 16 Nisan’da Sakarya’dan güzel bir sonuç alacağız ve yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Durmadan çalışacağız. Çalışanlara da destek vereceğiz. Filizfidanoğlu Yapı’nın bu şubesini açmaktan da büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. İsmail Filizfidanoğlu, konuşmanın ardından Bakan Özlü’ye hediye takdim etti. Konuşmaların ardından Erenler Yeni Sakarya Caddesi üzerindeki mağazanın açılışını davetlilerle birlikte gerçekleştirdi. Yapılan duanın ardından kurdele kesildi ve 4.şube hizmete girdi.

Yeni mağazada A Plus standartlarında granit, seramikler, banyo gruplarından armatür, vitrifiye, rezervuar, banyo dolapları, aksesuar, duşa kabin, duş tekneleri, küvet, laminant parke ve boya grubuyla köklü yerli ve ithal markaların ürünlerini beğeniye sunduklarını ifade eden İsmail Filizfidanoğlu, “İki katlı ve 2.000 m² alana sahip mağazamızda perakende ve toptan ürün satışları yapılacaktır” dedi.