AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile birlikte Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İspiroğlu, milletvekili aday adayı Çelik’e halka hizmet adına çıktığı bu önemli yolda başarılar diledi.

 

AK Parti Serdivan ilçe eski başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Çelik, ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklamada; “Bizim amacımız güçlü bir siyasi alt yapı ile halkımıza hizmet etmektir. Mevcut görev süremizde en iyi hizmeti verebilmek adına siz Belediye Başkanlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız bizim olmazsa olmazımızdır. Allah’a çok şükür Sakaryalı vatandaşlarımız bizim yanımızda ve bizlere destek olmaya devam ediyorlar. Allah’ın izniyle eğer bu görev bize nasip olursa var gücümüzle çalışacağımızı özellikle belirtiyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Mehmet İspiroğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Osman Çelik’e çıktığı yolda başarılar dileyerek; “Hepimizin tek hedefi insanlara ve ülkeye en iyi hizmeti yapmak. Bu yolda bazılarımız partili olacak, bazılarımız belediye başkanı, bazılarımız ise milletvekili. Herkesin ayrı bir görevi fakat ortak bir gayesi olacak. Benim düşüncem hep birlikte olursak tüm zorlukların üstesinden gelir, başarılı hizmetler yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle çıktığınız bu önemli yolda başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretin ardından, AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları ile görüşerek bir süre sohbet etti.