Karasu Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi 32 Evler mevkiinde hizmete sunduğu spor kompleksinde düzenlenen turnuvada streetball, voleybol ve tenis olmak üzere üç spor alanında toplamda 20 takım katıldı. 13 Haziran Salı günü başlayan müsabakalar 23 Haziran Cuma günü yapılan ödül töreni ile tamamlandı. Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen turnuva sonucuna göre branşlarda dereceye giren isimler ve takımlar şöyle oldu:

 

Tenis Turnuvası:

1) Çağrı Eker

2) Miraç Akın

3) Enes Samet Kadıoğlu

 

Voleybol Turnuvası:

1) Okka

2) Karasu Lisesi

3) Hastane

 

Streetball Turnuvası:

1) Matkap's Team

2) Efsane Kadro

3) Boys of River

 

 

Turnuvanın ‘En Değerli Oyuncusu’ ödülünü ise Fatma Takıcı almaya hak kazandı. Düzenlenen turnuva hakkında konuşma yapan KARGENÇ Kulüp Başkanı Ersel Aydın şu ifadelere yer verdi:

 

“KARGENÇ kulübü olarak ilçemizde bir ilki daha gerçekleştirerek Ramazan Turnuvası adı altında güzel bir organizasyon düzenledik. Karasu Belediyesi, Karasu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile KARGENÇ olarak, ilçemiz sporseverlerine ve gençlerine heyecanlı anlar yaşattık. Turnuvanın ilk olmasına rağmen gayet heyecanlı geçtiği kanaatindeyim. Turnuvanın düzenlendiği Aziziye Mahallesi 32 Evler mevkiinde hizmete açılan, her yaş gurubuna hitap eden bu mükemmel parkı Karasu’ya kazandıran ve ayrıca, hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde yanımızda olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na ve turnuva boyunca bizleri yalnız bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Kemal Ataç’a şahsım ve Kulübümüz adına teşekkürlerimi sunarım”