Karasu Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü’nün kontrolünde, Karasu sahilinde bulunan çöp ve atıkları toplama projesi kapsamında Karasu’da bulunan çeşitli okullardan gelen öğrenciler sahil şeridinde temizlik çalışması yaptı.

 

Okullarda yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karasu sahilinde bulunan çeşitli çöp ve atıklar, öğrenciler tarafından toplandı. Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Sancaktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun ve şube müdürleri ile çok sayıda öğrenci, birlikte günün erken saatlerinde Sahil Park önünden başlayarak kumsalda adeta iğne bırakmadı. Karasulu öğrencilerin gösterdiği hassasiyet karşısında açıklama yapan Başkan İspiroğlu şu ifadelere yer verdi:

 

“Çevreyi kirleten maalesef bizleriz. Çevremizin ve sahilimizin temiz tutulması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Karasu sahili bizlerin gözbebeğidir. Bu konuda hassasiyet gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Canla başla çalışan çevre temizliği yapan Karasulu öğrencilerimizin Karasu sahilinde yaptıkları temizlik ile örnek davranışta bulundular. Sahillerimizi temiz tutulmasının ve bu sosyal sorumluluk projesinin hemşerilerimiz için büyük farkındalık oluşturduğu düşüncesindeyim” dedi.