Karasu’ya daha önce de beşi tutturduğunu söyleyen Reşit Çakmak, “Bu sefer dördüncü kez ‘beş’ tutturduk. Kuponu, Dadaş’ın stüdyosundaki makinadan oynadım ve bir tanıdığıma sattım. 26 milyon (eski parayla 26 trilyon) liralık büyük ikramiyeyi bir rakamla kaçırdı” dedi. 13 Nisan Perşembe günü çekilen Süper Loto’nun büyük ikramiyesini bir rakamla kaçıran Karasulu talihlinin, belediyede çalıştığı öğrenildi.

 

8 liralık oynanan kuponun üçüncü kolonunda 4-11-30-41 ve 47 numaralarını tutturan talihli, son rakamı tutturamayınca 26 milyon lirayı kaçırdı. Fakat teselli ikramiyesi olarak 12.844 lira (eski parayla 12 milyar 844 milyon) alan talihlinin bu kuponu, Karasu’da şansıyla tanınan Reşit Çakmak’tan aldığı öğrenildi.

 

Çakmak, “Ben kuponları Atatürk Bulvarı’nın üst kısmındaki Stüdyo Dadaş’tan oynuyorum. Uğurlu olan aslında Dadaş’ın makinasıdır. Bugüne kadar dört kez yaklaştık. Karasu’dan bir kişiye altılıyı tutturtacağız” dedi. Dadaş Stüdyo’nun sahibi Bülent Arslan ise, “Belediyede çalışan talihli, Reşit Çakmak’a bir yemek sözü vermiş. Ama biz o sözü takım elbiseye çıkarttırdık” şeklinde konuştu.