MHP Karasu Kadın Kolları Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Karasu’da yayın hayatını sürdüren basın mensuplarını ağırladı. Kadın kolları üyeleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli yiyeceklerin ikram edildiği programda, üzerinde tüm Karasu basın kurumlarının loğlarının olduğu bir pasta da kesildi. Programa, ilçe gazetecileri ve kadın kolları üyeleri tam kadro katıldı. MHP Karasu Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Tuba Demet Tiryaki, “Öncelikle Karasu basını olmak üzere bütün basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan  Gazeteciler Günü’nü sizin vesilenizle kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

Basına teşekkür

 

“Mesleğinin gerekliliğini tarafsız olarak yerine getiren; ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal alandaki gündemin sesi olan basın kuruluşlarımızın bu özel günlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Karasu Kadın Kolları olarak yanlarında olmak istedik” diyen Tiryaki,  “Basın olarak kalemleriyle fikirleriyle tamamen objektif, yalın yayıncılık yaparak ilçemizin bütün haberlerini yayın ahlakına uyarak, yaptıkları mesleğin önemini ve kutsallığını benimseyerek özveri ile çalışan bütün Karasu basın kuruluşlarına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından MHP Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Melih Erol, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, MHP Karasu Kadın Kolları Başkanı Tuba Demet Tiryaki, ilçe gazetecileri ve kadın kolları üyeleriyle birlikte günün anısına pasta kesti. Gazeteciler ise bu sürpriz programdan dolayı kadın kolları üyelerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

Bizden de teşekkür

 

Biz de Karasu Haberleri İnternet Medyası olarak, MHP Karasu Kadın Kolları Teşkilatı'nın değerli bayanlarına, bu sürpriz program ve göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü, tüm emekleri için kendilerine teşekkür ederiz.